Αυτά τα cupcakes φαίνονται τόσο εντυπωσιακά, και στην πραγματικότητα είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Θα μπορούσατε να τα κάνετε όσο η μαμά σας μελώνει τα μελομακάρονα ή βάζει άχνη τους κουραμπιέδες.

Αυτά τα cupcakes φαίνονται τόσο εντυπωσιακά, και στην πραγματικότητα είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Θα μπορούσατε να τα κάνετε όσο η μαμά σας μελώνει τα μελομακάρονα ή βάζει άχνη τους κουραμπιέδες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

18 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

0 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ

ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:

0 ΩΡΕΣ 0 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

1 ΩΡΑ 30 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

μείγμα για κέικ ή καπκέικ, συν τα απαραίτητα συστατικά στο κουτί

1 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος

225 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο

1 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη

1 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

1/4 κουτ. αλάτι

Μαύρο τζελ διακόσμησης

Mini M&Ms

xmascu

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° και στρώνουμε δύο φόρμες για μάφιν με επένδυση για cupcake. Φτιάξτε τη ζύμη για cupcake σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γεμίστε τι φόρμες κατά τα 3/4 με κουρκούτι. Ψήστε μέχρι μια οδοντογλυφίδα που βάζετε στη μέση να βγαίνει καθαρή, 18 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν εντελώς.

Φτιάξτε κρέμα τυριού για επικάλυψη: Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε την παχύρρευστη κρέμα μέχρι να σχηματιστούν σφιχτές κορυφές. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να αφρατέψουν. Διπλώνετε απαλά τη σαντιγί.

Μεταφορά σε κορνέ και διακοσμείτε σαν να φτιάχνετε μια κορυφή δέντρου. Διαγράψτε μια μαύρη γραμμή γύρω από την επικάλυψη με διακοσμητικό τζελ. Κολλήστε M&M κατά μήκος της μαύρης γραμμής, μιμούμενοι τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

empty alt

Τι είναι η vegan μαγιονέζα;

Βασικό συστατικό της συμβατικής μαγιονέζας είναι το αυγό, που δεν αποτελεί κομμάτι μιας vegan διατροφής (η οποία αποκλείει όλα τα ζωικά τρόφιμα).
empty alt

Ο άνθρωπος που έβαλε τον ανανά στην πίτσα ήταν Έλληνας

Ο Σαμ Πανόπουλος μετανάστευσε στον Καναδά το 1954 σε ηλικία μόλις 20 ετών και μαζί με τα δύο αδέλφια του απέκτησε πολλά εστιατόρια που έγιναν επιτυχημένα.
empty alt

3 μυστικά μαγειρικής από μια Ιταλίδα γιαγιά

Η Laura Vitale, δημιουργός του καναλιού στο YouTube Laura in the Kitchen, δεν συγκεντρώνει τυχαία πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές, καθώς έχει διδαχθεί πολλά από την Ιταλίδα γιαγιά της.
empty alt

Διατηρείται το γάλα στην κατάψυξη;

Ίσως δεν το είχες σκεφτεί ποτέ, αλλά το γάλα μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η food editor Katie Macdonald στο Food52.com.
empty alt

Ξέχνα το δίλημμα «λευκό ή κόκκινο» – το πορτοκαλί κρασί αλλάζει τα δεδομένα

Ήδη διάσημο στην Ιταλία, τη Νότια Αφρική, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ανατολική Ευρώπη, το πορτοκαλί κρασί είναι το τελευταίο hit παγκοσμίως, με τις αναζητήσεις για την τη ζήτησή του να αυξάνεται κατά περισσότερο από 400% από πέρυσι.
empty alt

Ουράνιο τόξο να το πιείς στο ποτήρι σου

  Μπορεί το κόκκινο χρώμα της κλασικής σανγκρίας να είναι συνδεδεμένο με το πάθος, αλλά η λευκή εκδοχή της ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι! Αν μάλιστα τολμήσεις να προσθέσεις τα φρούτα που προτείνουμε, ο συνδυασμός τους θα σου προσφέρει ένα απολαυστικό ουράνιο τόξο που θα ικανοποιήσει (και...
empty alt

Βύσσινο, μια απόλαυση με πολλά οφέλη

Το βύσσινο είναι συνδεδεμένο με τις παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις – είτε ως γλυκό του κουταλιού είτε ως βυσσινάδα.
empty alt

Κάνε τη γευστική διαφορά αυτή την 25η Μαρτίου με μια πεντανόστιμη σκορδαλιά

Μπορεί την παρέλαση να τη δεις μόνο από την τηλεόραση, μπορεί τα ταβερνάκια να είναι κλειστά, μπορεί να μην έχεις καν τη δυνατότητα να κάνεις μεγάλο οικογενειακό ή φιλικό τραπέζι, αλλά με αυτή τη συνταγή για σκορδαλιά θα καταφέρεις να απολαύσεις κάτι από την παραδοσιακή γεύση και […]
Back To Top