Με την καλοκαιρινή σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο υδράργυρος συνεχώς ανεβαίνει. Αναζητάτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να παραμείνετε ενυδατωμένοι, ανανεωμένοι και δροσεροί; Δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά.

Με την καλοκαιρινή σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο υδράργυρος συνεχώς ανεβαίνει. Αναζητάτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να παραμείνετε ενυδατωμένοι, ανανεωμένοι και δροσεροί; Δεν χρειάζεται να ψάξετε μακριά. Θα χρειαστείτε μόνο πέντε λεπτά και πέντε υλικά για να φτιάξετε αυτό το δροσιστικό ρόφημα!

Συστατικά

Ώρα προετοιμασίας:

5 λεπτά

1 φλιτζάνι παγάκια

1 μέτρια μπανάνα, κομμένη σε φέτες και κατεψυγμένη

1/2 φλιτζάνι κατεψυγμένα βατόμουρα

1 δοχείο γιαούρτι βανίλιας χωρίς λιπαρά,

1/4 φλιτζάνι άπαχο γάλα

Απόδοση παραγωγής:

2 1/2 μερίδες

Μέγεθος σερβιρίσματος:

1 κούπα

Εκτέλεση

Τοποθετήστε παγάκια στο κάτω μέρος του μπλέντερ και προσθέστε φέτες μπανάνας, βατόμουρα, γιαούρτι και γάλα. Καλύψτε και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν, σταματώντας συχνά για να ανακατευτεί ο πάγος. Σερβίρετε αμέσως. Καταψύξτε τα υπολείμματα σε ένα αεροστεγές δοχείο κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και ξεπαγώστε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσουν.

Διατροφικές πληροφορίες:

Θερμίδες: 138 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 28 g, Πρωτεΐνες: 6 g, Λίπη: <1 g, Νάτριο: 80 mg, Φυτικές ίνες: 3 g

Ανταλλαγές ανά μερίδα: 1/2 άπαχο γάλα, 1 1/2 φρούτο. Επιλογές υδατανθράκων: 2.

empty alt

Πώς θα κάνεις το βούτυρο να μαλακώσει γρήγορα

Ίσως θέλεις να φτιάξεις ένα κέικ, αλλά ξέχασες να το βγάλεις εγκαίρως εκτός ψυγείου για να πάρει θερμοκρασία δωματίου.
empty alt

Πώς θα διατηρήσεις φρέσκιες τις ντομάτες

Όπως είπαμε και εδώ, ο Ιούνιος, και όλο το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να φας ντομάτα.
empty alt

Μήλα: 4 βήματα για να παρατείνεις τη φρεσκάδα τους

Αν ένα χελιδόνι φέρνει την άνοιξη, το φθινόπωρο έρχεται μαζί με τα πρώτα μήλα. Και ποιος δεν αγαπάει αυτά τα φρούτα, που συμβολίζουν ακόμα και τον απαγορευμένο καρπό του παραδείσου; Ευτυχώς είναι αρκετά ανθεκτικά στη συντήρησή τους, οπότε μπορούμε να τα αγοράζουμε σε μεγάλες ποσότητες.
empty alt

8 λόγοι που προτιμάμε τα μπουτάκια κοτόπουλου

Κάποιοι τα θεωρούν πιο ευτελή από το στήθος κοτόπουλου. Ωστόσο έχεις τουλάχιστον 8 λόγους να βάλεις στη διατροφή σου τα μπουτάκια κοτόπουλου.
empty alt

Πώς θα μαγειρέψεις σωστά το σκόρδο

Υπάρχουν δύο σωστοί τρόποι να χρησιμοποιήσουμε το σκόρδο στην κουζίνα μας: κοπανημένο στο γουδοχέρι και/ή τσιγαρισμένο. Αυτό τονίζει η Samin Nosrat, συντάκτρια των New York Times με σπουδές μαγειρικής.
empty alt

4 συνταγές για αποτοξίνωση από το κρέας μετά τις γιορτές

Τα τελευταία χρόνια η χορτοφαγία έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος ακόμα και στη χώρα μας, καθώς κάποιοι αποφασίζουν να κόψουν το κρέας για λόγους ηθικής, υγείας και/ή προστασίας του περιβάλλοντος.
empty alt

Κάνε τα γυάλινα βάζα της κουζίνας σου να λάμπουν με ένα γκρέιπφρουτ!

Αν έχεις συνδέσει το γκρέιπφρουτ μόνο με τον πικρόξινο χυμό του, που πίνουμε όταν κάνουμε δίαιτα, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις.
empty alt

9 tips για να στύψεις ένα λεμόνι μέχρι την τελευταία σταγόνα

Ετοιμάζεσαι να κάνεις λεμονάδα; Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, δεν θα σου ξεφύγει ούτε σταγόνα από το χυμό τους! 1.
Back To Top