Αυτό το παγωμένο γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο ανανά είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να σε δροσίσει εκείνες τις καυτές μέρες του καλοκαιριού! Συστατικά 1/4 φλιτζάνι υποκατάστατο αυγού παστεριωμένο ή χωρίς χοληστερόλη 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος χωρίς λιπαρά 1/2 φλιτζάνι […]

Αυτό το παγωμένο γιαούρτι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο ανανά είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να σε δροσίσει εκείνες τις καυτές μέρες του καλοκαιριού!

Συστατικά

1/4 φλιτζάνι υποκατάστατο αυγού παστεριωμένο ή χωρίς χοληστερόλη

1/4 φλιτζάνι ζάχαρη

1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος χωρίς λιπαρά

1/2 φλιτζάνι απλό γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά

3/4 φλιτζανιού θρυμματισμένος ανανάς σε χυμό

Απόδοση παραγωγής:

4 μερίδες

Μέγεθος σερβιρίσματος:

1/2 φλ.

Εκτέλεση

Χτυπάτε το υποκατάστατο αυγού και τη ζάχαρη σε μέτριο μπολ μέχρι να γίνει παχύρρευστο και να πάρει κρεμώδη μορφή. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, γιαούρτι και ανανά. Ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο εντελώς πριν το προσθέσετε στην παγωτομηχανή.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την παγωτομηχανή ή για το μείγμα σε ρηχό γυάλινο μπολ και τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Ανακατέψτε και ξύστε το μείγμα με λαστιχένια σπάτουλα κάθε 10 λεπτά για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή.

Διατροφικές Πληροφορίες:

Θερμίδες: 130 θερμίδες, Υδατάνθρακες: 25 g, Πρωτεΐνες: 5 g, Λιπαρά: 1 g, Κορεσμένα λιπαρά: 1 g, Χοληστερόλη: 59 mg, Νάτριο: 79 mg, Φυτικές ίνες: 1 g

Ανταλλαγές ανά μερίδα: 1 1/2 άμυλο, 1/2 λιπαρά.

empty alt

Ο σεφ της Ριάνα αποκαλύπτει τι τρώει μια ντίβα!

Ανάμεσα σε βραβεία Grammy, συναυλίες, ηχογραφήσεις, ταξίδια, η Ριάνα συνεχώς εκπλήσσει τους πάντες με την όρεξη που δείχνει για νέες προκλήσεις.
empty alt

Θες να χάσεις βάρος; Πάρε μικρότερο πιάτο

Μία νέα βρετανική έρευνα ήρθε να αποδείξει ότι το μέγεθος του πιάτου σου και άρα η μερίδα που βάζεις μπροστά σου όταν κάτσεις να φας, επηρεάζουν την ποσότητα που καταναλώνεις.
empty alt

Το tip που θα κάνει το ψάρι σου εκπληκτικά γευστικό και τρυφερό

Για να εκτοξεύσεις τη γεύση ενός ψαριού και να το κάνεις πολύ τρυφερό, άφησέ το να μαριναριστεί πριν από το μαγείρεμα, για περίπου 30 λεπτά.
empty alt

Οι βασικοί κανόνες για να φτιάξεις ένα ζωμό

Θεωρητικά είναι εύκολο να φτιάξεις ένα ζωμό, που θα χρησιμοποιήσεις σε σούπες αλλά και μαγειρευτά. Απλά «πετάς» στην κατσαρόλα όποια υλικά έχεις και τα αφήνεις να σιγοβράσουν μαζί με μπαχαρικά, σωστά; Στην πράξη όμως, αν θέλεις να φτιάξεις έναν αληθινά νόστιμο ζωμό και με απολαυστική υφή, πρέπει […]
empty alt

Ο νέος σοκολατένιος πειρασμός ακούει στο όνομα Brownie Lasagna

Απολαυστικές σοκολατένιες στρώσεις brownies σου κλείνουν πονηρά το μάτι
empty alt

Κινηματογραφικοί ήρωες κινουμένων σχεδίων στο πιάτο σας!

  Πριν δύο χρόνια λατρέψαμε το Bao γιατί εκτός από το Όσκαρ καλύτερης παιδικής ταινίας μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων πήρα δικαίως και το «όσκαρ» μητρότητας της καρδιάς μας.
empty alt

Γράφουμε τον μεθυστικό επίλογο του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ κι εσύ μπορείς να συνεχίζεις να το απολαμβάνεις πίνοντας φανταχτερά κοκτέιλ μαρτίνι, ειδικά για όσο υπάρχει φρέσκο καρπούζι.
empty alt

Μπάρες με Cheesecake και καραμέλα μήλου, χωρίς ζάχαρη & χαμηλούς υδατάνθρακες

Μπορεί να φαίνεται σαν μπελάς, αλλά είναι μια αρκετά απλή συνταγή με 3 εύκολες στρώσεις νοστιμιάς! Η πρώτη στρώση είναι σαν μια κρούστα κουλουριού που γίνεται χωρίς αμύγδαλο ή άλλους ξηρούς καρπούς για όσους έχουν αλλεργίες σε ξηρούς καρπούς.
Back To Top