Αν χρειάζεσαι ισχυρό κίνητρο για να γίνεις φίλος με τις σαλάτες, η γοητεία της Κάμερον Ντίαζ μάλλον θα σε πείσει.

Αν χρειάζεσαι ισχυρό κίνητρο για να γίνεις φίλος με τις σαλάτες, η γοητεία της Κάμερον Ντίαζ μάλλον θα σε πείσει. Άλλωστε το ότι κάτι είναι υγιεινό ή πράσινο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και απολαυστικότατα νόστιμο! Ακολούθησε τα βήματα στο βίντεο με την υπέροχη ηθοποιό και το αποτέλεσμα γευστικά θα σε ενθουσιάσει!

Μια συνταγή για Όσκαρ γεύσης

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη…

 

Συστατικά

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 κουταλιές κόκκινο ξίδι σταφυλιών

3 μεγάλα φύλλα λάχανο ή kale, οι μίσχοι αφαιρούνται και σχίζονται σε μικρά κομμάτια

½ φλιτζάνι μπρόκολο, κομμένο σε μικρά κομμάτια

½ μικρό αβοκάντο, κομμένο σε μικρά κομμάτια

1 τουρσί αυγό, κομμένο σε κομμάτια σε μικρά κομμάτια

4 κουταλιές ελαιόλαδο, χωρισμένο

1 κουταλιά της σούπας ξίδι σαμπάνιας ή μηλόξιδο

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

1 φέτα φρυγανισμένο ψωμί, οι κρούστες αφαιρέθηκαν και τεμαχίστηκαν σε μικρά κομμάτια

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

τριμμένο τυρί μαντσέγκο ή άλλο της αρεσκείας σου, για γεύση

diazz

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζεις ψιλοκομμένο σκόρδο και το κόκκινο ξίδι σταφυλιών. Αφήνεις στην άκρη για να έχεις ένα γρήγορο τουρσί για περίπου 10 λεπτά.

Στο μπολ σερβιρίσματος, προσθέτεις λάχανο, μπρόκολο, αβοκάντο και αυγό.

Κάνεις το dressing: Σε ένα άλλο μικρό μπολ, χτυπάς ελαφρά 3 κουταλιές ελαιόλαδο, το ξίδι σαμπάνιας (ή μηλόξιδο) και τη μουστάρδα.

Φτιάχνεις τα κρουτόν: Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, σοτάρεις τους κύβους ψωμιού σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και βούτυρο μέχρι να ροδίσουν. Σουρώνεις το σκόρδο από το ξίδι και, στη συνέχεια, προσθέτεις το σκόρδο και λίγο κόκκινο ξίδι στο τηγάνι. Ανακατεύεις για να συνδυάζεις.

Συμπληρώνεις το πράσινο μείγμα με το dressing, τα κρουτόν και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύεις για να συνδυαστούν όλα τα υλικά μαζί.

 

Δες το βίντεο της συνταγής εδώ

 

 

empty alt

Πρωτότυπες ιδέες για να μαγειρέψεις τις αγκινάρες

Αν πάρεις τη μεγάλη απόφαση να καθαρίσεις τις αγκινάρες (εκτός αν έχεις την τύχη να βρεις άγριες, που είναι πιο τρυφερές και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο καθάρισμα), όλα τα άλλα είναι εύκολα.
empty alt

Μην πετάξεις το κακάο που έχει λήξει

Αν ανακαλύψεις στα ντουλάπια σου μια συσκευασία κακάο σε σκόνη που έχει λήξει προ πολλού, μην την πετάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη.
empty alt

Τα κάνουμε σαλάτα διά χειρός Cameron Diaz

Αν χρειάζεσαι ισχυρό κίνητρο για να γίνεις φίλος με τις σαλάτες, η γοητεία της Κάμερον Ντίαζ μάλλον θα σε πείσει.
empty alt

Ποια είναι μερικά από τα πιο ωφέλιμα μπαχαρικά

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν εδώ και αιώνες για την θεραπευτική δύναμη των βοτάνων και των μπαχαρικών.
empty alt

Γεμιστά μήλα με κανέλα και ξηρούς καρπούς στον φούρνο

Τα ψημένα μήλα φαίνονται σαν ο πιο σύντομος τρόπος για να φάτε κάτι που φέρνει σε μηλόπιτα και δεν θα μας ακούσετε ποτέ να παραπονιόμαστε για να τα φτιάξουμε.
empty alt

Πικάντικες γαρίδες στη σχάρα

Το καλύτερο μέρος αυτής της συνταγής: Η σάλτσα λειτουργεί ως μαρινάδα και γλάσο – μην ξεχάσετε να κρατήσετε λίγη για το ψήσιμο των γαρίδων ενώ είναι στη σχάρα! Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε απαντήσεις.
empty alt

Φράουλες με σοκολάτα, εύκολες κι απολαυστικές

Υπάρχει κάτι καλύτερο από φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα; Νομίζουμε πως όχι. Είναι απολαυστικές και αριστοκρατικές, ρομαντικές και λίγο γλυκές – αρκετά γλυκές για να κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάτε.
empty alt

Τηγανητές μπάμιες, μια απολαυστική και gourmet εκδοχή

Οι τηγανητές μπάμιες είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το παρεξηγημένο για πολλούς λαχανικό. Βυθίζοντάς τες σε βουτυρόγαλα και καλαμποκάλευρο και στη συνέχεια τηγάνισμα σε μικρή ποσότητα λαδιού επιτυγχάνεται αυτή η επιπλέον τραγανή και χρυσαφένια κρούστα.

Back To Top