- Πληροφορίες
Τόσο νόστιμα που μπορούν να ανταγωνιστούν τις τηγανητές πατάτες
Το τέλειο κεφτεδάκι είναι έργο τέχνης. Πρέπει να είναι τρυφερό, γεμάτο γεύση, όμορφα στρογγυλό και να μη διαλύεται κατά το μαγείρεμα. Ευτυχώς για εσάς, η κλασική μας ιταλική συνταγή για κεφτεδάκια περνάει όλα αυτά τα τεστ με μεγάλη επιτυχία. Ενώ μας αρέσουν τα ψητά κεφτεδάκια, το ψήσιμο των κεφτεδών στο μάτι της κουζίνας και το ψήσιμο σε μια σπιτική (ή αγορασμένη από το κατάστημα!) μαρινάρα έχει σαν αποτέλεσμα εξαιρετικά γευστικά κεφτεδάκια που δεν διαλύονται. Διαβάστε παρακάτω για τις κορυφαίες συμβουλές μας (και το καλύτερα κρυμμένο μυστικό) για την τελειοποίηση των καλύτερων κλασικών ιταλικών κεφτεδών: