Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Αν οι ετικέτες του κρασιού έλεγαν την αλήθεια…

0     

Αν οι ετικέτες του κρασιού έλεγαν την αλήθεια…

honest_wine
Αν το αλκοόλ μάς κάνει πιο ειλικρινείς (μερικές φορές αδυσώπητα ειλικρινείς), η αμερικανική εταιρεία Delicate Estates το έχει πιάσει το νόημα. Κι αυτό γιατί έχει λανσάρει μια σειρά κρασιών που οι ετικέτες τους, διαφορετικές σε κάθε μπουκάλι, συνοψίζουν με χιούμορ και αυθεντικότητα τους λόγους για τους οποίους αγοράζουμε κρασί.

Μπορεί, για παράδειγμα, να αγοράζουμε κρασί γιατί «Απολύθηκες. Τώρα πια όλη η ζωή σου είναι ένα ατελείωτο Σαββατοκύριακο», «Παντρεύεσαι. Με τα ίδια γεννητικά όργανα για το υπόλοιπο της ζωής σου» ή «Είναι τα γενέθλια του κολλητού σου αλλά είσαι άφραγκος, γι’ αυτό ας βολευτεί με φτηνό κρασί». Και σε κάθε περίπτωση επειδή, σύμφωνα με το σλόγκαν που υπάρχει στο πίσω μέρος κάθε ετικέτας: «Μια κάρτα είναι ωραιότερη όταν συνοδεύεται από αλκοόλ».

«Τα δύο αγαπημένα μας πράγματα είναι να πίνουμε κρασί και να μιλάμε για συναισθήματα», έχουν σχολιάσει σχετικά οι δημιουργοί της εταιρείας Delicate Estates, προσθέτοντας: «Αποφασίσαμε λοιπόν να τα συνδυάσουμε σε ένα προϊόν και να το πουλήσουμε μέσω Ίντερνετ». Δεν ξέρουμε για την ποιότητα του κρασιού τους, αλλά και μόνο για την ιδέα τους, θα του δίναμε μια ευκαιρία. Πληροφοριακά, μπορείς να τα βρεις εδώ.