Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

0     

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

campari_rings2

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.

Αυτό το πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, αξεσουάρ, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Campari με το νεοϋορκέζικο brand Sweet Saba, δεν θα σε ζαλίσει γιατί ενώ έχει τη γλυκόπικρη γεύση του ομώνυμου λικέρ δεν περιέχει τίποτα παραπάνω από ίχνη του ίδιου του ποτού. Ωστόσο, θα μπορούσε να γίνει το ιδανικό δώρο για τις καλεσμένες ενός κοκτέιλ πάρτι.

Σε περίπτωση, πάλι, που έχει γενέθλια μια φίλη σου η οποία ξέρεις ότι απολαμβάνει να πίνει Campari, μπορείς να της αγοράσεις ένα από τα δαχτυλίδια που θα βρεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας Sweet Saba, στα 62 ευρώ. Μπορεί η τιμή να είναι λίγο τσουχτερή, αλλά τι θα περίμενε κανείς από ένα design και βρώσιμο δαχτυλίδι, το οποίο δημιουργείται κατά παραγγελία;

Μπορείς πάντως να παρηγορηθείς με τη σκέψη ότι το 10% των εσόδων πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση City Harvest που διανέμει γεύματα σε αστέγους και απόρους.

Αν πάλι το Campari δεν είναι του γούστου σου, μπορείς πάντα να ελπίζεις ότι αυτά τα δαχτυλίδια θα ανοίξουν το δρόμο και για άλλα αξεσουάρ παρόμοιας λογικής, όπως κοσμήματα από τεκίλα ή ρούμι.