Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

O Bob Dylan λανσάρει τη δική του σειρά ουίσκι

0     

O Bob Dylan λανσάρει τη δική του σειρά ουίσκι

dylan_whisky

Δύο χρόνια μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Bob Dylan επιστρέφει στην επικαιρότητα για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο: για το λανσάρισμα της δικής του σειράς ουίσκι με τίτλο Heaven’s Door Spirits, από το σούπερ επιτυχημένο τραγούδι του «Knockin’ on Heaven’s Door» (1973).

Και παρότι αυτή η είδηση πιθανότατα θα γίνει αφορμή ώστε να μιλήσουν κάποιοι για «απληστία των διασήμων» που προσπαθούν να εξαργυρώσουν τη φήμη τους υπογράφοντας διάφορα προϊόντα, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Dylan αγαπάει το ουίσκι, ένα ποτό άλλωστε που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με την αμερικανική κάντρι εδώ και πολλές δεκαετίες.

Σε πρώτη φάση το ποτό θα κυκλοφορεί μόνο στο Τενεσί (όπου η απόσταξή του γίνεται σε μια παλιά εκκλησία), αλλά σταδιακά αναμένεται να πολλαπλασιαστούν τα σημεία διάθεσης. «Κάποιες φορές δεν βρίσκεις εσύ την έμπνευση. Η έμπνευση βρίσκει εσένα», δήλωσε σχετικά ο Dylan, που για την καινούρια αυτή σειρά συνεργάστηκε με τον Αμερικανό επιχειρηματία Marc Bushala, προσθέτοντας: «Θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από αμερικανικά ουίσκι που καθένα θα έλεγε μία ιστορία».