Θα τα βρεις στα χέρια σχεδόν όλων των παιδιών (και πολλών ενηλίκων για να είμαστε ειλικρινείς…) που κάνουν πλέον διαγωνισμό ποιο θα έχει τα πιο πολλά.

Θα τα βρεις στα χέρια σχεδόν όλων των παιδιών (και πολλών ενηλίκων για να είμαστε ειλικρινείς…) που κάνουν πλέον διαγωνισμό ποιο θα έχει τα πιο πολλά.

Σε πολλά χρώματα, με φωτάκια, στρας και ό,τι άλλο φανταστείς, είναι η νέα «τρέλα» που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, σε βαθμό που πολλά σχολεία στο εξωτερικό τα έχουν απαγορεύσει γιατί αποσπούσαν την προσοχή των παιδιών.

Ένα τέτοιο fidget spinner κατέσχεσε πριν μερικές εβδομάδες ο σεφ Eric Ripert στην κουζίνα του Le Bernardin στη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας τις «αποδείξεις» στο Twitter με το σχόλιο «ναι, το κατέσχεσα».

Φαίνεται, όμως, ότι δεν χρειάστηκε πολύ για να βρεθεί η «χρησιμότητα» του παιχνιδιού αυτού σε μία κουζίνα, και συγκεκριμένα στη δημιουργία σχεδίων από σάλτσα που έχουν κάτι από Τζάκσον Πόλοκ!

Το πώς ακριβώς χρησιμοποιείται δείχνει ένας σεφ από το Reef του Χιούστον στο Τέξας, απαντώντας εμμέσως στην «κατάσχεση» του spinner στη Νέα Υόρκη, αφού το σχόλιο κάτω από το βίντεο είναι (σε ελεύθερη μετάφραση) «μην το κατασχέσεις, δώσε του αξία»!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι εκτός από τις σχολικές αίθουσες και τα παιδικά δωμάτια, το fidget κατακτά σιγά σιγά και τις κουζίνες! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

empty alt

Η μεσογειακή δίαιτα, ασπίδα κατά του καρκίνου του στήθους

Μικρότερο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού, αντιμετωπίζουν όσες γυναίκες ακολουθούν συστηματικά τη μεσογειακή διατροφή, σύμφωνα με νέα έρευνα από Ολλανδούς.
empty alt

Εσύ θα έπινες cheese tea; (ναι είναι τσάι με τυρί)

Το cheese tea είναι το νέο trend που μετά την Ασία μεταναστεύει και στην Αμερική, με το πρώτο μαγαζί που το σερβίρει να ανοίγει (που αλλού;) στη Νέα Υόρκη.
empty alt

Επιτέλους! Ήρθε ο goth latte για τις μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου

Είναι κάποιες μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου και το δείχνεις με όποιο τρόπο μπορείς. Μαύρα ρούχα, διάθεση «προσοχή, δαγκώνει» και σκέψεις απαισιοδοξίας.
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

Το fidget spinner στην υπηρεσία της γαστρονομίας

Θα τα βρεις στα χέρια σχεδόν όλων των παιδιών (και πολλών ενηλίκων για να είμαστε ειλικρινείς…) που κάνουν πλέον διαγωνισμό ποιο θα έχει τα πιο πολλά.
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Κάθε μέρα δώρα από τη Misko. O μεγάλος νικητής του Smart fortwo!

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα εδώ και 92 χρόνια, προσφέρει «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ» αλλά και ΔΩΡΑ! Ο απολαυστικός διαγωνισμός «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΑ», που έτρεξε μέσα από τις ειδικές συσκευασίες στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο, […]
Back To Top