Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Η πιο διάσημη κρέμα στα ελληνικά νοικοκυριά. 

Υλικά:

½ λίτρο ζωμό λαχανικών ή γάλα από ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 20 γρ. μαργαρίνη

50 γρ. αλεύρι ή ρυζάλευρο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το ζωμό ή το γάλα ζεστό. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν θέλουμε αρωματίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο. Αλατοπιπερώνουμε και χρησιμοποιούμε όπως μία μπεσαμέλ.

empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Carpaccio κρέας alla caprese

Εντυπωσιακό ορεκτικό που η γεύση του θα ανταμείψει την απαιτητική διαδικασία του.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Back To Top