Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Η πιο διάσημη κρέμα στα ελληνικά νοικοκυριά. 

Υλικά:

½ λίτρο ζωμό λαχανικών ή γάλα από ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 20 γρ. μαργαρίνη

50 γρ. αλεύρι ή ρυζάλευρο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το ζωμό ή το γάλα ζεστό. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν θέλουμε αρωματίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο. Αλατοπιπερώνουμε και χρησιμοποιούμε όπως μία μπεσαμέλ.

empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Κοτόπουλο τηγανητό με ανανά

Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Ριζότο με μελάνι από σουπιά

Το ριζότο που θα "γράψει" την δική του ιστορία στον ουρανίσκο σας.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
Back To Top