Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.

Υλικά:

  • 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους μεγάλα
  • 2 αυγά
  • Αλεύρι
  • Φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα περνάμε μέσα στο αλεύρι, μετά στο αυγό που έχουμε χτυπημένο και μετά μέσα στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο, σουρώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Για πιο light, τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μελιτζανοσαλάτα

Αλλη μια επιλογή για τους λάτρεις της μελιτζάνας.
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Μπισκότα με άρωμα λεμόνι

Δώστε άρωμα και άφθονη γεύση στα μπισκότα σας.
empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
Back To Top