Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.

Υλικά:

  • 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους μεγάλα
  • 2 αυγά
  • Αλεύρι
  • Φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα περνάμε μέσα στο αλεύρι, μετά στο αυγό που έχουμε χτυπημένο και μετά μέσα στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο, σουρώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Για πιο light, τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Bucatini με γαρίδες, κολοκυθάκια και φιστίκι

Μία εναλλακτική πρόταση για συνταγή ζυμαρικών όπου συνδυάζονται τέλεια τα θαλασσινά μαζί με λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
Back To Top