Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.

Υλικά:

  • 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους μεγάλα
  • 2 αυγά
  • Αλεύρι
  • Φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα περνάμε μέσα στο αλεύρι, μετά στο αυγό που έχουμε χτυπημένο και μετά μέσα στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο, σουρώνουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε. Για πιο light, τα απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Λαζάνια με ραγού από αρνί

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία μερίδα λαζάνια φτιαγμένα με πλούσιο ραγού από αρνί, λαχανικά και τυριά;
empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Πικάντικη «Ελληνική πίτσα» με μελιτζάνα

Παραγγείλτε την πιο made in Greece πίτσα που φτιάξατε ποτέ! 
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Pancakes με φρούτα του δάσους

Λαχταριστά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
Back To Top