Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.

Υλικά:

  • 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε φέτες
  • 50 γρ. φέτες προσούτο
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. ρυζάλευρο
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 200 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 5-6 φύλλα φασκόμηλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις φέτες από το κοτόπουλο, βάζουμε μέσα τη φέτα από το προσούτο και τυλίγουμε. Αλατοπιπερώνουμε και τις περνάμε από το ρυζάλευρο. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το φασκόμηλο να αρωματιστεί το βούτυρο και απλώνουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν και από τις 2 μεριές. Σβήνουμε με τη βότκα, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει μέχρι το κοτόπουλο να είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με τη σάλτσα του.

empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
Back To Top