Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.

Υλικά:

  • 300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε φέτες
  • 50 γρ. φέτες προσούτο
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. ρυζάλευρο
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • 200 γρ. ζωμό λαχανικών
  • 5-6 φύλλα φασκόμηλο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις φέτες από το κοτόπουλο, βάζουμε μέσα τη φέτα από το προσούτο και τυλίγουμε. Αλατοπιπερώνουμε και τις περνάμε από το ρυζάλευρο. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το φασκόμηλο να αρωματιστεί το βούτυρο και απλώνουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν και από τις 2 μεριές. Σβήνουμε με τη βότκα, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να βράσει μέχρι το κοτόπουλο να είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με τη σάλτσα του.

empty alt

Σαρλότ με φράουλες

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή και στην εμφάνιση και στη γεύση.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Το αγαπημένο θαλασσινό σε γευστική και χρωματική αρμονία με τις πιπεριές.
empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Σαλάτα με ζυμαρικά

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
Back To Top