Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.

Υλικά:

350 γρ. σπαγγέτι

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. αχινούς

100 γρ. σάλτσα ντομάτας

Αλάτι

Οδηγίες:

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και ελέγχουμε τη γεύση για το αλάτι. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε του αχινούς. Βράζουμε για άλλα 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
Back To Top