Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.

Υλικά:

350 γρ. σπαγγέτι

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. αχινούς

100 γρ. σάλτσα ντομάτας

Αλάτι

Οδηγίες:

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και ελέγχουμε τη γεύση για το αλάτι. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε του αχινούς. Βράζουμε για άλλα 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Κρέμα από ρεβίθια και τραγανό σπεκ

Απαλή και γεμάτη κρέμα από ρεβίθια, συνοδευμένη με τραγανό σπεκ. Ένα όμορφο χορταστικό πιάτο στο τραπέζι σας.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top