Εύκολη   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Υλικά:

  • 1 μικρή πατάτα μωβ βρασμένη και κομμένη τετραγωνάκια
  • 2 ακτινίδια κομμένα σε μικρές φέτες
  • 70 γρ. φράουλες κομμένες στα τέσσερα
  • 1 μικρό μάτσο σπανάκι κομμένο σε κομμάτια
  • 2 κ.σ. φρέσκα μύρτιλα
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 8 καρύδια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
  • 2 κ.γ. μουστάρδα

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη βινεγκρέτ με το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, τον παπαρουνόσπορο και τη μουστάρδα. Σε μία μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα καρύδια. Ρίχνουμε επάνω τη βινεγκρέτ και γαρνίρουμε με τα καρύδια.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top