Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι

Υλικά:

360 γρ. μακαρόνια bucatini

600 γρ. φιλέτο μπαρμπούνι κομμένο κομματάκια

100 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

2 εσαλότ ψιλοκομμένα

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. θυμάρι

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα εσαλότ. Προσθέτουμε τις ελιές και τα κομματάκια μπαρμπούνι, σοτάρουμε 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί καλά, ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μέσα το θυμάρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε al dente και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.

empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα gluten free

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Σαλάτα με σπαράγγια και γαρίδες

Μία γρήγορη και ελαφριά σαλάτα για το καλοκαίρι
Back To Top