Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι

Υλικά:

360 γρ. μακαρόνια bucatini

600 γρ. φιλέτο μπαρμπούνι κομμένο κομματάκια

100 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι

2 εσαλότ ψιλοκομμένα

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κ.γ. θυμάρι

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα εσαλότ. Προσθέτουμε τις ελιές και τα κομματάκια μπαρμπούνι, σοτάρουμε 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί καλά, ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μέσα το θυμάρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε al dente και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.

empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
Back To Top