Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.

Υλικά:

300 γρ. μανιτάρια champignon λεπτοκομμένα

100 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 γρ. καρυδόψιχα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

3 κ.σ. κονιάκ

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Περνάμε ύστερα στο μπλέντερ μαζί με το τυρί, την καρυδόψιχα και το κονιάκ. Αν είναι πολύ πηχτό και θέλουμε να το αραιώσουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!

Back To Top