Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.

Υλικά:

300 γρ. μανιτάρια champignon λεπτοκομμένα

100 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια

30 γρ. καρυδόψιχα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

3 κ.σ. κονιάκ

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Περνάμε ύστερα στο μπλέντερ μαζί με το τυρί, την καρυδόψιχα και το κονιάκ. Αν είναι πολύ πηχτό και θέλουμε να το αραιώσουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Σαλάτα με κριθαράκι και λαχανικά

Μια εναλλακτική σαλάτα που τα υλικά της μπορούν να την κάνουν και κυρίως "ελαφρύ" γεύμα.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς και πεπεροντσίνο

Μια μακαρονάδα απευθείας από τη θάλασσα!
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
Back To Top