Εύκολη | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.
Υλικά:
300 γρ. μανιτάρια champignon λεπτοκομμένα
100 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
30 γρ. καρυδόψιχα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. κονιάκ
50 γρ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Περνάμε ύστερα στο μπλέντερ μαζί με το τυρί, την καρυδόψιχα και το κονιάκ. Αν είναι πολύ πηχτό και θέλουμε να το αραιώσουμε προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.