Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.

Υλικά:

250 γρ. ρύζι Arborio

Το χυμό από 4 ρόδια

30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

600 γρ. ζωμό λαχανικών

Ελαιόλαδο

Αλάτι

5 γρ. κάρυ

Λίγους σπόρους από ρόδι για γαρνιτούρα

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό που τον έχουμε βάλει και βράζει και κάνουμε το ριζότο. Πέντε λεπτά πριν να είναι έτοιμο ελέγχουμε από αλάτι και ρίχνουμε μέσα το χυμό από τα ρόδια. Δένουμε με λίγο ελαιόλαδο και στο τέλος προσθέτουμε το κάρυ. Γαρνίρουμε με λίγους σπόρους ροδιού από πάνω.

empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Muffin με σοκολάτα και καρύδα

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
Back To Top