Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.

Υλικά:

250 γρ. ρύζι Arborio

Το χυμό από 4 ρόδια

30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

600 γρ. ζωμό λαχανικών

Ελαιόλαδο

Αλάτι

5 γρ. κάρυ

Λίγους σπόρους από ρόδι για γαρνιτούρα

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό που τον έχουμε βάλει και βράζει και κάνουμε το ριζότο. Πέντε λεπτά πριν να είναι έτοιμο ελέγχουμε από αλάτι και ρίχνουμε μέσα το χυμό από τα ρόδια. Δένουμε με λίγο ελαιόλαδο και στο τέλος προσθέτουμε το κάρυ. Γαρνίρουμε με λίγους σπόρους ροδιού από πάνω.

empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Πίτα με φακές και μανιτάρια porcini

Πρωτότυπη συνταγή που θα σας δώσει ενέργεια αλλά και πολλά θρεπτικά συστατικά!
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Κεφτεδάκια από κολοκύθια

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
Back To Top