Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Υλικά:

1 μπαγκέτα ολικής άλεσης κομμένη λοξά σε 8 φέτες

2 ντομάτες κομμένες κυβάκια

4 φιλέτα από μπαρμπούνι

1 κ.σ. ελιές μαύρες ροδέλες

1 κ.γ. σχοινόπρασο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.γ. ξύδι

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψήνουμε τις φέτες από τη μπαγκέτα στην τοστιέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί με το ξύδι, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε αντικολλητικό τηγάνι τα φιλέτα από το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λίγο ξύδι. Τρίβουμε επάνω σε κάθε φέτα από τη μπαγκέτα λίγο σκόρδο, απλώνουμε το φιλέτο ψαριού και γαρνίρουμε από πάνω με τη ντομάτα, το σχοινόπρασο, τις ελιές, το βασιλικό και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Πραλίνα φουντουκιού

Υπάρχει κάποιος που δε λατρεύει τη πραλίνα;

Back To Top