Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Υλικά:

1 μπαγκέτα ολικής άλεσης κομμένη λοξά σε 8 φέτες

2 ντομάτες κομμένες κυβάκια

4 φιλέτα από μπαρμπούνι

1 κ.σ. ελιές μαύρες ροδέλες

1 κ.γ. σχοινόπρασο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.γ. ξύδι

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψήνουμε τις φέτες από τη μπαγκέτα στην τοστιέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί με το ξύδι, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε αντικολλητικό τηγάνι τα φιλέτα από το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λίγο ξύδι. Τρίβουμε επάνω σε κάθε φέτα από τη μπαγκέτα λίγο σκόρδο, απλώνουμε το φιλέτο ψαριού και γαρνίρουμε από πάνω με τη ντομάτα, το σχοινόπρασο, τις ελιές, το βασιλικό και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Παπαρδέλες με ραγού από αρνί

Εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο για τους λάτρεις της μακαρονάδας.
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
Back To Top