Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Υλικά:

1 μπαγκέτα ολικής άλεσης κομμένη λοξά σε 8 φέτες

2 ντομάτες κομμένες κυβάκια

4 φιλέτα από μπαρμπούνι

1 κ.σ. ελιές μαύρες ροδέλες

1 κ.γ. σχοινόπρασο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.γ. ξύδι

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψήνουμε τις φέτες από τη μπαγκέτα στην τοστιέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί με το ξύδι, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε αντικολλητικό τηγάνι τα φιλέτα από το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λίγο ξύδι. Τρίβουμε επάνω σε κάθε φέτα από τη μπαγκέτα λίγο σκόρδο, απλώνουμε το φιλέτο ψαριού και γαρνίρουμε από πάνω με τη ντομάτα, το σχοινόπρασο, τις ελιές, το βασιλικό και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Γλυκό ρυζόγαλο με φουντούκια και καφέ

Ξεχάστε τα βαρετά ρυζόγαλα!
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Crazy κέικ

Πολύ αφράτο κέικ για όλη την οικογένεια. Θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά.
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
Back To Top