Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Υλικά:

1 μπαγκέτα ολικής άλεσης κομμένη λοξά σε 8 φέτες

2 ντομάτες κομμένες κυβάκια

4 φιλέτα από μπαρμπούνι

1 κ.σ. ελιές μαύρες ροδέλες

1 κ.γ. σχοινόπρασο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κ.γ. ξύδι

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψήνουμε τις φέτες από τη μπαγκέτα στην τοστιέρα. Μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού μαζί με το ξύδι, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε αντικολλητικό τηγάνι τα φιλέτα από το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λίγο ξύδι. Τρίβουμε επάνω σε κάθε φέτα από τη μπαγκέτα λίγο σκόρδο, απλώνουμε το φιλέτο ψαριού και γαρνίρουμε από πάνω με τη ντομάτα, το σχοινόπρασο, τις ελιές, το βασιλικό και λίγο ελαιόλαδο.

empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Spaghetti με σάλτσα pomodoro και κεφτεδάκια

Πλούσια και χορταστική μακαρονάδα, αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Φοκάτσια jenovese

Το γενοβέζικο ψωμί που έχει βρει την θέση του στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς και πεπεροντσίνο

Μια μακαρονάδα απευθείας από τη θάλασσα!
Back To Top