Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.

Υλικά:

½ κιλό καρπούζι ψίχα κομμένη σε 24 κυβάκια από 4 εκ.

10 φέτες από σολομό καπνιστό

Ξύδι μπαλσάμικο

Πιπέρι

Χυμό από 1 lime

8 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε τους κύβους από το καρπούζι μέσα στο μπαλσάμικο ξύδι. Ύστερα τα σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τις φέτες σολομού όπως τα κυβάκια από το καρπούζι και φτιάχνουμε σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ καρπούζι και σολομό. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό lime και πιπέρι.

empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Λαζάνια με μελιτζάνες

Μεσογειακό πιάτο με υπέροχη γεύση από το συνδυασμό της μελιτζάνας και της μοτσαρέλας. 
Back To Top