Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.

Υλικά:

½ κιλό καρπούζι ψίχα κομμένη σε 24 κυβάκια από 4 εκ.

10 φέτες από σολομό καπνιστό

Ξύδι μπαλσάμικο

Πιπέρι

Χυμό από 1 lime

8 ξυλάκια για σουβλάκια

Οδηγίες:

Μαρινάρουμε τους κύβους από το καρπούζι μέσα στο μπαλσάμικο ξύδι. Ύστερα τα σοτάρουμε πολύ γρήγορα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τις φέτες σολομού όπως τα κυβάκια από το καρπούζι και φτιάχνουμε σουβλάκια βάζοντας εναλλάξ καρπούζι και σολομό. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό lime και πιπέρι.

empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
Back To Top