Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!

Υλικά:

1 πιπεριά μεγάλη κόκκινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη κίτρινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη πορτοκαλί κομμένη σε τετραγωνάκια

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150 γρ. σάλτσα ντομάτα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και περνάμε στο μίξερ. Τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε κεφτεδάκια, κρέας ψητό και μπρουσκέτα.

empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Βελουτέ από ρεβίθια με γαρίδες και πράσα

Μία πρωτότυπη σούπα που σίγουρα θα αγαπήσετε.
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση

Back To Top