Εύκολη   Μερίδες : 6   10.01-12.30  

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!

Υλικά:

1 πιπεριά μεγάλη κόκκινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη κίτρινη κομμένη σε τετραγωνάκια

1 πιπεριά μεγάλη πορτοκαλί κομμένη σε τετραγωνάκια

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150 γρ. σάλτσα ντομάτα

100 γρ. κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και περνάμε στο μίξερ. Τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε κεφτεδάκια, κρέας ψητό και μπρουσκέτα.

empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
Back To Top