Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.

Υλικά:

500 γρ. σπανάκι βρασμένο και λεπτοκομμένο

4 χοντρές φέτες από ψωμί χωρίς γλουτένη

1 αυγό

100 γρ. τυρί κατσικίσιο

50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

2 κ.σ. αλεύρι από ρύζι

50 γρ. βούτυρο noisette

Μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Μουλιάζουμε το ψωμί σε λίγο γάλα. Στραγγίζουμε και το ανακατεύουμε μαζί με το σπανάκι, το αυγό, το τυρί κομμένο σε τετραγωνάκια, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μείγμα μέσα στο ψυγείο για 1 ώρα. Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε σε μπαλάκια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει και μόλις ανέβουν στην επιφάνεια είναι έτοιμα. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε επάνω το κεφαλοτύρι και το βούτυρο noisette και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να γίνουν γκρατινέ.

empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
Back To Top