Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.

Υλικά:

  • 4 φέτες μοσχάρι κιλότο των 150 γρ.
  • 600 γρ. σάλτσα ντομάτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και μόλις η σάλτσα έχει γίνει πηχτή, απλώνουμε τις φέτες από το κρέας. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά μέχρι να είναι έτοιμο. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Σαλάτα με σπαράγγια και γαρίδες

Μία γρήγορη και ελαφριά σαλάτα για το καλοκαίρι
empty alt

Αμάρανθος και κινόα με ξηρούς καρπούς και λαχανικά

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.
empty alt

Τούρτα με καρότα, μήλα και ανανά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
Back To Top