Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.

Υλικά:

  • 4 φέτες μοσχάρι κιλότο των 150 γρ.
  • 600 γρ. σάλτσα ντομάτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και μόλις η σάλτσα έχει γίνει πηχτή, απλώνουμε τις φέτες από το κρέας. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά μέχρι να είναι έτοιμο. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.

empty alt

Χταποδάκια με ρεβίθια

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Τυλιχτάρια με χοιρινό

Μια πρωτότυπη πρόταση για δείπνο με χοιρινά φιλέτα στο φούρνο.
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Σαλάτα με σπανάκι και παντζάρια

Υπέροχη και ξεχωριστή σαλάτα σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση
empty alt

Ριζότο με μπύρα και σπεκ

Ριζότο με μεθυστική γεύση από μπύρα.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Σούπα από όσπρια

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!
Back To Top