Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.

Υλικά:

  • 4 φέτες μοσχάρι κιλότο των 150 γρ.
  • 600 γρ. σάλτσα ντομάτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και μόλις η σάλτσα έχει γίνει πηχτή, απλώνουμε τις φέτες από το κρέας. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά μέχρι να είναι έτοιμο. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.

empty alt

Μπουκίτσες από κοτόπουλο με βότκα

Μία συνταγή για αρωματικό κοτόπουλο με λαχταριστή γεύση.
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Ριζότο με μετσοβόνε, φυστίκι και καρυδόψιχα

Να τι συμβαίνει όταν ένα ριζότο συναντά γευστικούς ξηρούς καρπούς.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
Back To Top