Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.

Υλικά:

140 γρ. καστανό ρύζι

150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια

40 γρ. φύτρες από σόγια

40 γρ. αρακά

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σάλτσα σόγια

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια, βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το καρότο και το κρεμμύδι. Ύστερα προσθέτουμε τις φύτρες από σόγια μαζί με το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε και τον αρακά. Σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά και σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας.

empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 
empty alt

Κεφτεδάκια από λάχανο και τυρί

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κεφτεδάκια πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε την παραπάνω συνταγή.
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Κρεμμυδοκροκέτες

Ένας πεντανόστιμος μεζές για όλες τις ώρες, κάντε παραλλαγές προσθέτοντας τυρί τριμμένο στη γέμιση ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας. 
Back To Top