Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.

Υλικά:

140 γρ. καστανό ρύζι

150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια

40 γρ. φύτρες από σόγια

40 γρ. αρακά

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σάλτσα σόγια

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια, βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το καρότο και το κρεμμύδι. Ύστερα προσθέτουμε τις φύτρες από σόγια μαζί με το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε και τον αρακά. Σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά και σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας.

empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Χωριάτικη πίτα με πατάτα και σπανάκι

Μία πίτα που φέρνει κοντά τις αγαπημένες μας γεύσεις
empty alt

Κρέμα λεμονιού

Πανεύκολη και γρήγορη κρέμα λεμονιού που ταιριάζει παντού και μπορεί να συνοδεύσει τα γλυκά και τα φαγητά σας.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!

Back To Top