Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.

Υλικά:

140 γρ. καστανό ρύζι

150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια

40 γρ. φύτρες από σόγια

40 γρ. αρακά

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σάλτσα σόγια

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια, βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το καρότο και το κρεμμύδι. Ύστερα προσθέτουμε τις φύτρες από σόγια μαζί με το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε και τον αρακά. Σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά και σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας.

empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Τονοσαλάτα

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Πιπερονάτα

Άλλη μια επιλογή για να απολάσετε τις αγαπημένες πιπεριές με πλούσια γεύση.
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
Back To Top