Μέτρια   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.

Υλικά:

140 γρ. καστανό ρύζι

150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα κομμένα τετραγωνάκια

40 γρ. φύτρες από σόγια

40 γρ. αρακά

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. σάλτσα σόγια

Οδηγίες:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια, βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το καρότο και το κρεμμύδι. Ύστερα προσθέτουμε τις φύτρες από σόγια μαζί με το κοτόπουλο. Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε και τον αρακά. Σοτάρουμε όλα μαζί τα υλικά και σβήνουμε με τη σάλτσα σόγιας.

empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Φωλιές του έρωτα από κανταϊφι με παγωτό καϊμάκι

Η απόλαυση φωλιάζει σε ένα γλυκό με κανταϊφι και παγωτό.
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Ρύζι αρωματισμένο με μανιτάρια τσουκνίδα και ντομάτα

Εμπιστευτείτε την τσουκνίδα να πλαισιώσει άρτια τα μανιτάρια και το ρύζι.
Back To Top