Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.

Υλικά:

1 κλωνάρι σέλερυ

40 γρ. σταφίδες ξανθές

2 κ.σ. κάπαρη

60 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι

50 γρ. καθαρισμένα αμύγδαλα

1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι

1 κ.γ. ζάχαρη

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σέλερυ σε μικρά κομμάτια και το βράζουμε για 10 λεπτά στον ατμό. Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε ελαφρά τα αμύγδαλα και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα ανακατεύουμε το σέλερυ με την κάπαρη, τις ελιές και το λάδι. Ραντίζουμε με ξύδι και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί το ξύδι και αλατοπιπερώνουμε. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αμύγδαλα, τις σταφίδες και τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρεται κρύο.

empty alt

Βακαλάος από την Ιταλία

Βακαλάος με ιταλικό αέρα και φυσικά φίνα γεύση.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
Back To Top