Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.

Υλικά:

16 φέτες καπνιστό σολομό

2 πορτοκάλια

100 γρ. σπόρους ροδιού

150 γρ. σαλάτα ανάμεικτη

100 γρ. κρουτόν ψωμιού ολικής άλεσης

1 ματσάκι άνηθο

1 κρεμμύδι

2 ώριμα αβοκάντο

2 λεμόνια

2 κουταλάκια μαγιονέζα

Ελαιόλαδο

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα αβοκάντο. Κόβουμε ένα αβοκάντο σε κομματάκια και το χτυπάμε με το χυμό λεμονιού και τη μαγιονέζα στο μπλέντερ. Αλατοπιπερώνουμε. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και βγάζουμε τις ίνες και την πέτσα. Κόβουμε το δεύτερο αβοκάντο σε κομμάτια. Σε ένα πιάτο μοιράζουμε τις φέτες σολομού προσθέτοντας τις σκελίδες του πορτοκαλιού, το αβοκάντο, τους σπόρους ροδιού, την ανάμεικτη σαλάτα, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και τα κρουτόν ψωμιού. Αρωματίζουμε με τη σάλτσα του αβοκάντο και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Σάλτσα Chimichurri

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Σοκολατάκια ωμά

Πεντανόστιμα σοκολατάκια για να καλύψεις πανεύκολα στιγμές υπογλυκαιμίας...
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
Back To Top