Εύκολη   Μερίδες : 2   12.31-15.00  

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.

Υλικά:

250 γρ. αρακά ξερό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 λίτρο ζωμό λαχανικών

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πεπεροντσίνο

Οδηγίες:

Μουσκεύουμε τον αρακά από το προηγούμενο βράδυ. Σουρώνουμε και σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον αρακά, τσιγαρίζουμε 2-3 λεπτά και σκεπάζουμε με το ζωμό. Αφήνουμε να βράσει 1 ώρα μέχρι να χυλώσουν. Περνάμε στο μίξερ, ελέγχουμε από αλάτι και σερβίρουμε με πεπεροντσίνο και λίγο ωμό ελαιόλαδο

empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Κανελόνια με ραδίκια και πατάτες

Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά η γεύση τους θα σας αποζημιώσει.
empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.

Back To Top