Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτο από γαλοπούλα λεπτοκομμένο

4 ακτινίδια κομμένα σε φέτες

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τη γαλοπούλα για 3 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Προσθέτουμε τις φέτες από τα ακτινίδια και σβήνουμε με το χυμό από πορτοκάλι. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τη γαλοπούλα σε μία πιατέλα και γαρνίρουμε με το ζεστ από τα πορτοκάλια.

empty alt

Πολπέτες

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Κρέμα από ρεβίθια και τραγανό σπεκ

Απαλή και γεμάτη κρέμα από ρεβίθια, συνοδευμένη με τραγανό σπεκ. Ένα όμορφο χορταστικό πιάτο στο τραπέζι σας.
empty alt

Lemon curd

Αυτό το γλυκό το χρωστάμε στους Αγγλούς οι οποίοι θεωρούν τα λεμόνια πολύτιμα αφού δεν ευδοκιμούσαν στο νησί τους.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Το αγαπημένο θαλασσινό σε γευστική και χρωματική αρμονία με τις πιπεριές.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top