Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.

Υλικά:

ΒΑΣΗ

  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τα 2 αυγά, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια ομοιογενή σάλτσα. Εκεί προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

Τη χρησιμοποιούμε σαν βάση για να γκρατινάρουμε τα φαγητά μας από πάνω αλλά και για γλυκά, τάρτες και πιάτα γκρατινέ.

empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Μανιτάρια πλευρώτους παναρισμένα

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Το αγαπημένο θαλασσινό σε γευστική και χρωματική αρμονία με τις πιπεριές.
empty alt

Φιλέτα κοτόπουλο με γιαούρτι και τζίντζερ

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 
empty alt

Κεφτεδάκια με κολοκύθια και βασιλικό

Πλάστε κεφτεδάκια με δροσερά κολοκυθάκια, βασιλικό και πολέντα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
Back To Top