Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.

Υλικά:

ΒΑΣΗ

  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τα 2 αυγά, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια ομοιογενή σάλτσα. Εκεί προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

Τη χρησιμοποιούμε σαν βάση για να γκρατινάρουμε τα φαγητά μας από πάνω αλλά και για γλυκά, τάρτες και πιάτα γκρατινέ.

empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Σολομός με σάλτσα από βασιλικό και μέλι

Μια φίνα και ιδιαίτερη πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Κρέμα από ρεβίθια και τραγανό σπεκ

Απαλή και γεμάτη κρέμα από ρεβίθια, συνοδευμένη με τραγανό σπεκ. Ένα όμορφο χορταστικό πιάτο στο τραπέζι σας.
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top