Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.

Υλικά:

ΒΑΣΗ

  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τα 2 αυγά, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια ομοιογενή σάλτσα. Εκεί προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

Τη χρησιμοποιούμε σαν βάση για να γκρατινάρουμε τα φαγητά μας από πάνω αλλά και για γλυκά, τάρτες και πιάτα γκρατινέ.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Τσιπούρα με κρεμμύδια και σάλτσα κόκκινου κρασιού

Ειναι ο άλλος τρόπος για να απολαύσεις το ξεχωριστό αυτό ψάρι.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Carpaccio ξιφία

Ενα ξεχωριστό ορεκτικό για το τραπέζι που απαιτεί προετοιμασία, αλλά ανταμείβει με την γεύση του.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top