Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.

Υλικά:

30 ml ελαιόλαδο

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο

4 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε κομμάτια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 ποτήρι λευκό κρασί

4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα και τις κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε ύστερα μέσα στο ίδιο τηγάνι τα λουκάνικα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις πάρουν χρώμα τα λουκάνικα και μαλακώσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε μέσα τις μπριζόλες. Ύστερα ρίχνουμε το κρασί και τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τέλος και το μαϊντανό και σκεπάζουμε το τηγάνι, αφήνοντας το φαγητό να μαγειρευτεί για μισή ώρα και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Ελιόψωμο

Απολαυστικό ακόμα και σκέτο!
empty alt

Βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.
empty alt

Μεξικάνικη σαλάτα με nachos

Πλούσια και χορταστική σαλάτα με γεύση Μεξικού.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
Back To Top