Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.

Υλικά:

30 ml ελαιόλαδο

4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο

4 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε κομμάτια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 ποτήρι λευκό κρασί

4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα και τις κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε ύστερα μέσα στο ίδιο τηγάνι τα λουκάνικα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Μόλις πάρουν χρώμα τα λουκάνικα και μαλακώσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε μέσα τις μπριζόλες. Ύστερα ρίχνουμε το κρασί και τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τέλος και το μαϊντανό και σκεπάζουμε το τηγάνι, αφήνοντας το φαγητό να μαγειρευτεί για μισή ώρα και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Βακαλάος από την Ιταλία

Βακαλάος με ιταλικό αέρα και φυσικά φίνα γεύση.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

Λαχταριστή πίτα με γέμιση από κιμά και φέτα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
Back To Top