Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.

Υλικά:

1 κιλό φιλέτο πέρκας, κομμένο σε 4 μερίδες

4 ώριμες ντομάτες

3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες

1 φλιτζ. ελιές χωρίς κουκούτσι

1/2 φλιτζ. κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Αφαιρέστε τη φλούδα και ψιλοκόψτε τις ντομάτες. Αφήστε τις σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά τους. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση μαζί με το λάδι, το σκόρδο, τις ελιές, την κάπαρη και τις πατάτες. Αν θέλετε προσθέστε αλάτι. Όταν οι πατέτες είναι σχεδόν έτοιμες, αδειάστε τις μαζί με τη σάλτσα σε ένα ταψί, αλατίστε το ψάρι και βάλτε το πάνω από τις πατάτες, γυρίζοντάς το μια φορά μέσα στη σάλτσα. Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο 180ο C για τουλάχιστον 30΄.

empty alt

Κρουασανάκια γεμιστά με μελιτζάνα

Δοκιμάστε να φτιάξετε αλμυρά κρουασανάκια με μελιτζάνα για ένα διαφορετικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Λουκουμάδες με κρεμμύδι και κολοκύθι

Ένα οικονομικό ορεκτικό στο τραπέζι σας ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Παρί - Μπρεστ (Paris - Brest)

Γαλλικό γλυκό που η ιστορία του ξεκινάει το 1910, φτιάχτηκε ύστερα από παραγγελία που δόθηκε από τους διοργανωτές του ποδηλατικού αγώνα Παρίσι – Βρέστη προς τιμή των αθλητών. 
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
Back To Top