Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.

Υλικά:

1 κιλό φιλέτο πέρκας, κομμένο σε 4 μερίδες

4 ώριμες ντομάτες

3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες

1 φλιτζ. ελιές χωρίς κουκούτσι

1/2 φλιτζ. κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Αφαιρέστε τη φλούδα και ψιλοκόψτε τις ντομάτες. Αφήστε τις σε ένα σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά τους. Βάλτε τις σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση μαζί με το λάδι, το σκόρδο, τις ελιές, την κάπαρη και τις πατάτες. Αν θέλετε προσθέστε αλάτι. Όταν οι πατέτες είναι σχεδόν έτοιμες, αδειάστε τις μαζί με τη σάλτσα σε ένα ταψί, αλατίστε το ψάρι και βάλτε το πάνω από τις πατάτες, γυρίζοντάς το μια φορά μέσα στη σάλτσα. Ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο 180ο C για τουλάχιστον 30΄.

empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Orecchiette με αντσούγιες και λαχανάκια Βρυξελλών

Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών δημιουργούν μια απρόσμενη γευστική έκπληξη.
empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Πιπεριές γεμιστές με κους κους

Αν βαρεθήκατε τα κλασικά γεμιστά δοκιμάστε πιπεριές γεμιστές με κους κους. Μία light και πεντανόστιμη πρόταση για φαγητό.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
Back To Top