Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 

Υλικά:

½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα

1 κ.σ. μουστάρδα dijon

1 κ.σ. πάπρικα

6 κ.σ. γιαούρτι light

8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light

4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν κι αυτά. Ύστερα προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το γιαούρτι και το τυρί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αν είναι πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 5 – 6 λεπτά. Πριν να σερβίρουμε γαρνίρουμε με μυρωδικά.

empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Κεφτεδάκια με pesto

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
Back To Top