Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 

Υλικά:

½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα

1 κ.σ. μουστάρδα dijon

1 κ.σ. πάπρικα

6 κ.σ. γιαούρτι light

8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light

4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν κι αυτά. Ύστερα προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το γιαούρτι και το τυρί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αν είναι πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 5 – 6 λεπτά. Πριν να σερβίρουμε γαρνίρουμε με μυρωδικά.

empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Ριζότο με λεμόνι και θυμάρι

Η έντονη γεύση του λεμονιού ισορροπεί αρμονικά με τα υλικά που «δένουν» το ρυζότο. 
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Κενέλ από ρεβίθια με σάλτσα γιαούρτι και ταχίνι

Φανταστικά κενέλ από ρεβίθια για τους πιο απαιτητικούς φίλους της γαστρονομίας.
Back To Top