Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 

Υλικά:

½ κιλό φιλέτο χοιρινό κομμένο σε φέτες

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

375 γρ. μανιτάρια ανακατεμένα λεπτοκομμένα

1 κ.σ. μουστάρδα dijon

1 κ.σ. πάπρικα

6 κ.σ. γιαούρτι light

8 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια light

4 κ.σ. μυρωδικά ψιλοκομμένα (μαϊντανό, σχοινόπρασο, φασκόμηλο, μαντζουράνα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 3-4 λεπτά να ροδοκοκκινίσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν κι αυτά. Ύστερα προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πάπρικα, το γιαούρτι και το τυρί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αν είναι πολύ πηχτό αραιώνουμε με λίγο νερό, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 5 – 6 λεπτά. Πριν να σερβίρουμε γαρνίρουμε με μυρωδικά.

empty alt

Ρολάκια κοτόπουλου

Γεμιστά ρολάκια κοτόπουλο με μπέικον και λαχανικά. Δεν αντιστέκεσαι με τίποτα!
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Πράσινη σαλάτα με μύδια και σκορδαλιά

Φίνα γεύση στην σαλάτα με τα μύδια και την σπιρτάδα της σκορδαλιάς.
empty alt

Πέννες με καρύδια

Πασπαλίστε τις πέννες με παρμεζάνα και αφήστε τα υπόλοιπα να εξελιχθούν μόνα τους. 
empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
Back To Top