Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

100 γρ. νουντλ από ρύζι

6-7 φέτες τζίντζερ

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ πεπεροντσίνο κομμένο σε ροδέλες

½ ντάικον κομμένο σε τετραγωνάκια

1 μικρή πράσα κομμένη σε ροδέλες

1 ποτήρι ζωμό λαχανικών

½ ποτήρι σόγια

20 μπιζέλια

100 γρ. καρδιές μπαμπού

100 γρ. μανιτάρια shiitake

3 φύλλα λάχανο σαβόι λεπτοκομμένο

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

Οδηγίες:

Βράζουμε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, τη γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε αρχικά το καρότο και ντάικον, το τζίντζερ και το πεπεροντσίνο, ύστερα τα μπιζέλια και τις καρδιές μπαμπού, τα μανιτάρια, το σαβόι και την πράσα. Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά περίπου και στο τέλος ρίχνουμε μέσα τα νουντλ και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να βράσουν ακόμη μισή ώρα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε μαζί με το τόφου.

empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
empty alt

Pancakes με φρούτα του δάσους

Λαχταριστά pancakes για όλες τις ώρες της ημέρας.
empty alt

Σαλάτα με όσπρια, μελιτζάνα και μπέικον

Τα όσπρια σε μια εναλλακτική εκδοχή γίνονται πιο ελκυστικά.
empty alt

Σοκολατένια μους

Εύκολη και γρήγορη σπιτική μους σοκολάτας για ένα τέλειο επιδόρπιο.

Back To Top