Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

100 γρ. νουντλ από ρύζι

6-7 φέτες τζίντζερ

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ πεπεροντσίνο κομμένο σε ροδέλες

½ ντάικον κομμένο σε τετραγωνάκια

1 μικρή πράσα κομμένη σε ροδέλες

1 ποτήρι ζωμό λαχανικών

½ ποτήρι σόγια

20 μπιζέλια

100 γρ. καρδιές μπαμπού

100 γρ. μανιτάρια shiitake

3 φύλλα λάχανο σαβόι λεπτοκομμένο

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

Οδηγίες:

Βράζουμε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, τη γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε αρχικά το καρότο και ντάικον, το τζίντζερ και το πεπεροντσίνο, ύστερα τα μπιζέλια και τις καρδιές μπαμπού, τα μανιτάρια, το σαβόι και την πράσα. Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά περίπου και στο τέλος ρίχνουμε μέσα τα νουντλ και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να βράσουν ακόμη μισή ώρα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε μαζί με το τόφου.

empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Σάλτσα κοκτέιλ

Χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε ψάρι, γαρίδες και αστακό.
empty alt

Πύργος από φέτες ψωμί με γαύρο και σάλτσα από ντομάτα

Ο ταπεινός γαύρος σε μια βασιλική εκδοχή.
empty alt

Pasta Frolla

Κλασικό ιταλικό γλυκό τέλειο για πρωινό ή απογευματινό καφέ.
empty alt

Κεφτεδάκια με τόνο και κολοκύθια

Τα νόστιμα κεφτεδάκια δε γίνονται μόνο με κρέας... Δοκιμάστε τα με τόνο και κολοκύθι, πραγματική απόλαυση!
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
Back To Top