Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

100 γρ. νουντλ από ρύζι

6-7 φέτες τζίντζερ

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ πεπεροντσίνο κομμένο σε ροδέλες

½ ντάικον κομμένο σε τετραγωνάκια

1 μικρή πράσα κομμένη σε ροδέλες

1 ποτήρι ζωμό λαχανικών

½ ποτήρι σόγια

20 μπιζέλια

100 γρ. καρδιές μπαμπού

100 γρ. μανιτάρια shiitake

3 φύλλα λάχανο σαβόι λεπτοκομμένο

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

Οδηγίες:

Βράζουμε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, τη γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε αρχικά το καρότο και ντάικον, το τζίντζερ και το πεπεροντσίνο, ύστερα τα μπιζέλια και τις καρδιές μπαμπού, τα μανιτάρια, το σαβόι και την πράσα. Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά περίπου και στο τέλος ρίχνουμε μέσα τα νουντλ και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να βράσουν ακόμη μισή ώρα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε μαζί με το τόφου.

empty alt

Γαλακτομπούρεκο

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα και υπέροχη γεύση.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
Back To Top