Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;

Υλικά:

2 μεγάλες ή 4 μικρές φέτες ψάρι (μαγιάτικο, σφυρίδα, συναγρίδα ή κάποιο σφιχτόσαρκο)

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

1/2 φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός

2 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα

2 κ.σ. κουκουνάρια

Αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώστε τις φέτες ψαριού και βάλτε τις σε ένα πιρέξ. Περιχύστε τις με τη ντομάτα και το λάδι, πασπαλίστε με τον βασιλικό και αλατοπίπερο. Ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 35΄.

empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Τιραμισού

Κλασική ιταλική συνταγή που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Ταλιατέλες με βασιλικό

Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τη σάλτσα να «δέσει» το όνειρο. 
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Ρολά προσούτο με ρικότα

Ιταλική φινέντσα και ρόκα για τη δροσιά και τη σπιρτάδα της. 
empty alt

Μπουκίτσες με κοτόπουλο και κάρυ

Ο ουρανίσκος και το έτερον ήμισι, θα το λατρέψουν!
Back To Top