Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;

Υλικά:

2 μεγάλες ή 4 μικρές φέτες ψάρι (μαγιάτικο, σφυρίδα, συναγρίδα ή κάποιο σφιχτόσαρκο)

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

1/2 φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός

2 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα

2 κ.σ. κουκουνάρια

Αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώστε τις φέτες ψαριού και βάλτε τις σε ένα πιρέξ. Περιχύστε τις με τη ντομάτα και το λάδι, πασπαλίστε με τον βασιλικό και αλατοπίπερο. Ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 35΄.

empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Σαλάτα με όσπρια, μελιτζάνα και μπέικον

Τα όσπρια σε μια εναλλακτική εκδοχή γίνονται πιο ελκυστικά.
empty alt

Pasta με 4 τυριά

Η πλούσια γεύση των τυριών σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Αγκινάρες γιαχνί

Υγιεινό και απολαυστικό πιάτο που δίνει χρώμα και πλούσια γεύση στο τραπέζι.
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
Back To Top