Εύκολη   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...

Υλικά:

  • 280 γρ, ρυζάλευρο ή μείγμα έτοιμο για μπισκότα gluten free
  • 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αυγό
  • Άρωμα βανίλιας (υγρό)
  • 90 γρ. ζάχαρη άχνη
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε το αυγό, το άρωμα βανίλιας και χτυπάμε καλά με το μίξερ. Κοσκινίζουμε το μείγμα με το αλεύρι, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Παίρνουμε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη 1 εκ. και σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σχηματίζουμε τα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα βάλουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.

empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Πίτα με φακές και μανιτάρια porcini

Πρωτότυπη συνταγή που θα σας δώσει ενέργεια αλλά και πολλά θρεπτικά συστατικά!
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Κεφτεδάκια από κολοκύθια

Νόστιμα κεφτεδάκια από κρέας και κολοκύθια γεμισμένα με τυρί gouda.
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
Back To Top