Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 

Υλικά:

400 γρ. ροδέλες από καλαμάρι βρασμένο

4 τοματίνια κομμένα στη μέση

200 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι

100 γρ. μαύρες ελιές

1 λεμόνι

1 ματσάκι μάραθο

1 ματσάκι μαϊντανό

Λίγο ξύδι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το κόβουμε κάθετα στη μέση και το ζεματίζουμε. Στη συνέχεια σε μία πιατέλα βάζουμε τα κρεμμυδάκια ζεματισμένα, το καλαμάρι, τις ελιές, το ζεστ από το λεμόνι, το μαϊντανό και το μάραθο ψιλοκομμένα. Σε ένα μπολάκι κάνουμε τη βινεγκρέτ. Βάζουμε το ξύδι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε και ρίχνουμε επάνω στη σαλάτα.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top