Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 

Υλικά:

400 γρ. ροδέλες από καλαμάρι βρασμένο

4 τοματίνια κομμένα στη μέση

200 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι

100 γρ. μαύρες ελιές

1 λεμόνι

1 ματσάκι μάραθο

1 ματσάκι μαϊντανό

Λίγο ξύδι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το κόβουμε κάθετα στη μέση και το ζεματίζουμε. Στη συνέχεια σε μία πιατέλα βάζουμε τα κρεμμυδάκια ζεματισμένα, το καλαμάρι, τις ελιές, το ζεστ από το λεμόνι, το μαϊντανό και το μάραθο ψιλοκομμένα. Σε ένα μπολάκι κάνουμε τη βινεγκρέτ. Βάζουμε το ξύδι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε και ρίχνουμε επάνω στη σαλάτα.

empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Μεθυσμένο συκώτι με άρωμα δεντρολίβανου

Το συκώτι που σβήνει με κρασί και αναδύει υπέροχες γεύσεις.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Μοσχάρι με ελιές

Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει. 
empty alt

Σολομός μαριναρισμένος στο φούρνο

Εντυπωσιακό και διαφορετικό πιάτο με υπέροχη γεύση.
Back To Top