Μέτρια   Μερίδες : 3   05.00-10.00  

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

300 γρ. Spaghettoni

500 γρ. διάφορα θαλασσινά

12 γαρίδες ολόκληρες και καθαρισμένες

50 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. σκόρδο και μαϊντανό ψιλοκομμένα

200 γρ. τοματίνια κονφί

1 λίτρο μπισκ (ζωμός από θαλασσινά)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το μαϊντανό και ανοίγουμε τα θαλασσινά. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και μέσα στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τα μακαρόνια ωμά και σιγά σιγά προσθέτουμε τη μπισκ που έχουμε ήδη βάλει σε άλλη κατσαρόλα και βράζει. Λίγο πριν βράσουν τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια κονφί, τα θαλασσινά και τις γαρίδες. Ελέγχουμε τη γεύση για αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ακόμα λίγο μπισκ και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθούν οι γαρίδες. Σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και φρέσκο μαϊντανό.

empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Γκρατέν με λαχανικά

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.
empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
Back To Top