Μέτρια   Μερίδες : 3   05.00-10.00  

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

300 γρ. Spaghettoni

500 γρ. διάφορα θαλασσινά

12 γαρίδες ολόκληρες και καθαρισμένες

50 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. σκόρδο και μαϊντανό ψιλοκομμένα

200 γρ. τοματίνια κονφί

1 λίτρο μπισκ (ζωμός από θαλασσινά)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το μαϊντανό και ανοίγουμε τα θαλασσινά. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και μέσα στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τα μακαρόνια ωμά και σιγά σιγά προσθέτουμε τη μπισκ που έχουμε ήδη βάλει σε άλλη κατσαρόλα και βράζει. Λίγο πριν βράσουν τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια κονφί, τα θαλασσινά και τις γαρίδες. Ελέγχουμε τη γεύση για αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ακόμα λίγο μπισκ και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθούν οι γαρίδες. Σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και φρέσκο μαϊντανό.

empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Χταποδάκια με ρεβίθια

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
Back To Top