Μέτρια   Μερίδες : 3   05.00-10.00  

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

300 γρ. Spaghettoni

500 γρ. διάφορα θαλασσινά

12 γαρίδες ολόκληρες και καθαρισμένες

50 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. σκόρδο και μαϊντανό ψιλοκομμένα

200 γρ. τοματίνια κονφί

1 λίτρο μπισκ (ζωμός από θαλασσινά)

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το μαϊντανό και ανοίγουμε τα θαλασσινά. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και μέσα στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τα μακαρόνια ωμά και σιγά σιγά προσθέτουμε τη μπισκ που έχουμε ήδη βάλει σε άλλη κατσαρόλα και βράζει. Λίγο πριν βράσουν τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα τα τοματίνια κονφί, τα θαλασσινά και τις γαρίδες. Ελέγχουμε τη γεύση για αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ακόμα λίγο μπισκ και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθούν οι γαρίδες. Σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και φρέσκο μαϊντανό.

empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Μπανάνα bread

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
Back To Top