Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.

Υλικά:

  • 600 γρ. χταποδάκι καθαρισμένο
  • 250 γρ. ρεβίθια προβρασμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το χταπόδι και αφήνουμε να τσιγαριστεί. Μόλις έχει πιει το νερό που έχει βγάλει σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τα ρεβίθια. Αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά, ρίχνουμε μέσα και το δεντρολίβανο και σκεπάζουμε. Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν για μισή ώρα. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Ρύζι με σταφίδες

Συνοδεύστε τα κρεατικά σας με ένα εξαιρετικό στην εμφάνιση και στη γεύση ρύζι. 
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς και πεπεροντσίνο

Μια μακαρονάδα απευθείας από τη θάλασσα!
empty alt

Carne alla pizzaiola

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.
empty alt

Πεσκανδρίτσα γκρατινέ με πατάτες

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!
empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
Back To Top