Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.

Υλικά:

300 γρ. φακές

200 γρ. ρύζι

600 γρ. ζωμό λαχανικών

1 σκελίδα σκόρδο

6 τοματίνια

1 πρέζα ρίγανη

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις φακές, το ζωμό, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τα τοματίνια και αφήνουμε να βράσουν 20-30 λεπτά. Ρίχνουμε ύστερα το ρύζι και αφήνουμε  να βράσει μέχρι το ρύζι να είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τη ρίγανη, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι. Σερβίρεται ζεστό.

empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Κεφτεδάκια από χοιρινό και μήλο

Ένας τολμηρός συνδυασμός που σας βγάζει γευστικά κερδισμένους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ψωμάκια με κουρκουμά και δεντρολίβανο

Ψωμάκια με πρωτότυπα υλικά και ακόμα πιο πρωτότυπη γεύση.
empty alt

Τοστ vegan

Ένα τοστ που μπορεί να σας συνοδεύσει όλες τις ώρες. εξαιρετική επιλογή για περίοδο νηστείας.
empty alt

Salsa Royal

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.
Back To Top