Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.

Υλικά:

500 γρ. πέννες rigate

3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

½ κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο

100 γρ. καρυδόψιχα

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

100 γρ. μπεσαμέλ

50 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι μέχρι να βγάλει και να πιει τα νερά του. Μετά προσθέτουμε και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε μέσα τη μπεσαμέλ και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε την καρυδόψιχα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά να δέσουν. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τριμμένη παρμεζάνα.

empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Φακές με κάρυ

Πανεύκολο, γευστικό και χορταστικό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα με πατάτα baby, κάπαρη και αντσούγιες (ζεστή)

Οι πατάτες παίρνουν το ρόλο της σαλάτας και μαγεύουν.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Χταποδάκια με ρεβίθια

Μαγειρέψτε χταποδάκι μαζί με ρεβίθια. Ο συνδυασμός αυτός θα απογειώσει το πιάτο σας.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
Back To Top