Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.

Υλικά:

500 γρ. πέννες rigate

3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

½ κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο

100 γρ. καρυδόψιχα

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

100 γρ. μπεσαμέλ

50 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι μέχρι να βγάλει και να πιει τα νερά του. Μετά προσθέτουμε και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε μέσα τη μπεσαμέλ και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε την καρυδόψιχα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά να δέσουν. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τριμμένη παρμεζάνα.

empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Χοιρινό φιλέτο με σφολιάτα

Τυλίξτε το χοιρινό φιλέτο σε σφολιάτα, ξεφύγετε λιγάκι από τα συνηθισμένα και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
empty alt

Linguine με πορτοκάλι

Το άρωμα του πορτοκαλιού θα δώσει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα ζυμαρικά σας.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας και καλαμάρια

Και θαλασσινά και ζυμαρικά σε ένα!
Back To Top