Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.

Υλικά:

500 γρ. πέννες rigate

3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες

½ κιλό φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο

100 γρ. καρυδόψιχα

1 κρεμμύδι λεπτοκομμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

100 γρ. μπεσαμέλ

50 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι μέχρι να βγάλει και να πιει τα νερά του. Μετά προσθέτουμε και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε μέσα τη μπεσαμέλ και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε την καρυδόψιχα και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά να δέσουν. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τριμμένη παρμεζάνα.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Φασολάδα με μύδια

Μία εναλλακτική πρόταση για την αγαπημένη σε όλους φασολάδα.
empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Γαρίδες με σκόρδο

Το δημοφιλές θαλασσινό στην πιο απλή αλλά γευστική εκδοχή του.
empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Back To Top