Μέτρια   Μερίδες : 8   10.01-12.30  

Ένα γλυκό για μικρούς και μεγάλους.

Υλικά:

200 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη

120 γρ. ζάχαρη

2 κ.σ. γάλα πλήρες

2 μπανάνες πολύ ώριμες

2 αυγά

90 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

50 γρ. καρυδόψιχα

1,5 κ.σ. μπέκιν πάουντερ

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το αλάτι. Ξεχωριστά χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα χτυπώντας συνέχεια και ένα ένα τα αυγά. Τέλος προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι, τις μπανάνες κομμένες σε μικρά κομματάκια και την καρυδόψιχα. Βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 160 βαθμούς.

empty alt

Τιραμισού με φρουκτόζη

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Γεμιστο μοσχαράκι με λάχανο και μανιτάρια

Μια πανδαισία γεύσεων, υλικών και αρωμάτων σε ένα πιάτο.
empty alt

Φιλέτα με σάλτσα «σκοτεινό πάθος»

Με κρεμμύδια, μουστάρδα και γουόστερ σος, τα φιλέτα αποκτούν ονειρεμένη γεύση.
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
Back To Top