Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτα από κοτόπουλο

120 γρ. σπανάκι

30 γρ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη μαρινάτα με το γιαούρτι, το τζίντζερ και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο. Παίρνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σουρώνουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάτα και το τηγανίζουμε. Μόλις το κοτόπουλο ροδοκοκκινήσει και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Σαλάτα με σύκα, φέτα, προσούτο και πεπόνι

Σύκα και πεπόνι σε αρμονία με προσούτο και τυρί.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά

Μια διαφορετική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο φανατικούς του είδους.
empty alt

Φριτέλες του καρναβαλιού

Η λιχουδιά που έχει την τιμητική της στο καρναβάλι της Βενετίας αλλά παίρνει θέση στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Ριζότο με σαμπάνια και σολομό

Γεύση μεθυστική και ξεχωριστή σε ένα ριζότο που τολμά να συνδυάσει τη σαμπάνια με το σολομό.
empty alt

Σπαγγέτι με αστακό

Ειναι η διάσημη μακαρονάδα που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο ένος επίσημου γεύματος.
Back To Top