Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτα από κοτόπουλο

120 γρ. σπανάκι

30 γρ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη μαρινάτα με το γιαούρτι, το τζίντζερ και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο. Παίρνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σουρώνουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάτα και το τηγανίζουμε. Μόλις το κοτόπουλο ροδοκοκκινήσει και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Μανιτάρια πλευρώτους παναρισμένα

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
Back To Top