Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!

Υλικά:

  • 8 λουκάνικα
  • 1 κιλό από διάφορα μανιτάρια κομμένα κομματάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα λουκάνικα. Μόλις ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και βάζουμε 200 γρ. ζεστό νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε ύστερα τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10 λεπτά περίπου, μόλις δηλαδή είναι έτοιμα τα μανιτάρια.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Μπουγάτσα

Πανεύκολη συνταγή για σπιτική μπουγάτσα με λαχταριστή κρέμα. 
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Τούρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
Back To Top