Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!

Υλικά:

  • 8 λουκάνικα
  • 1 κιλό από διάφορα μανιτάρια κομμένα κομματάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα λουκάνικα. Μόλις ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και βάζουμε 200 γρ. ζεστό νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε ύστερα τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10 λεπτά περίπου, μόλις δηλαδή είναι έτοιμα τα μανιτάρια.

empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Crumble Brownie

Απολαυστικά brownies που θα θέλετε να τα φτιάχνετε συνέχεια
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Ρύζι μαύρο με σκόρδο λεμόνι και ντομάτα

Η αγαπημένη τροφή των Κινέζων, σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Κανελόνια πασχαλινά

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
Back To Top