Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!

Υλικά:

  • 8 λουκάνικα
  • 1 κιλό από διάφορα μανιτάρια κομμένα κομματάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 γρ. λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα λουκάνικα. Μόλις ροδίσουν, σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και βάζουμε 200 γρ. ζεστό νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν σιγά σιγά για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε ύστερα τα μανιτάρια, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 10 λεπτά περίπου, μόλις δηλαδή είναι έτοιμα τα μανιτάρια.

empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Τιραμισού

Κλασική ιταλική συνταγή που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Cordon bleu από χοιρινό

Ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.
empty alt

Σουπιές alla marinara

Το πιάτο με το νόστιμο θαλασσινό σε μια ξεχωριστή εκδοχή.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Φιλέτο τόνου με κρύα «πεπερονάδα»

Αυτή η επιλογή ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές του τόνου.
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
Back To Top