Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Βυθίστε τα φιλέτα κοτόπουλου στη μαρινάτα και ετοιμάστε το τηγάνι για τα περαιτέρω. 

Υλικά:

600 γρ. φιλέτα από κοτόπουλο

120 γρ. σπανάκι

30 γρ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη μαρινάτα με το γιαούρτι, το τζίντζερ και λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα κοτόπουλου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο. Παίρνουμε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σουρώνουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάτα και το τηγανίζουμε. Μόλις το κοτόπουλο ροδοκοκκινήσει και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε αμέσως.

empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με πεπεροντσίνο

Εύκολη συνταγή με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.
empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Tramezzini

Το club sandwich αλλιώς...Πολύ νόστιμα σάντουιτς ιδανικά για παιδικό πάρτι, μπουφέ, σνακ, πικ νικ.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
Back To Top