Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.

Υλικά:

200 γρ. πατάτες baby βρασμένες με τη φλοίδα

13 ντομάτες κομμένες καρέ

100 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

100 γρ. ελιές πράσινες (χωρίς κουκούτσι)

½ κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. τόνο λαδιού κονσέρβα

200 γρ. καλαμπόκι

3 αυγά βραστά

1 κ.σ. κάπαρη (μικρή)

5 αντσούγιες

150 γρ. βινεγκρέτ

Βινεγκρέτ

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε.

Οδηγίες:

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες που τις έχουμε βράσει με τη φλοίδα. Τις βάζουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον τόνο, τις ελιές, το καλαμπόκι, την κάπαρη και τα αυγά κομμένα στα τέσσερα. Πάνω σε αυτά τοποθετούμε τις αντσούγιες και το κρεμμύδι. Από πάνω ρίχνουμε τη βινεγκρέτ και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Ραμεκίν με λαχανικά

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.

Back To Top