Μέτρια   Μερίδες : 3   12.31-15.00  

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.

Υλικά:

6 μεγάλες ντομάτες

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από 2 λάιμ

10 γρ. κύμινο

10 γρ. σπόρους κόλιανδρο

10 κ.γ. μπούκοβο

3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη τετραγωνάκια

120 γρ. φασόλια βρασμένα

120 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

250 γρ. κινόα βρασμένη

200 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα

1 ματσάκι κόλιανδρο φρέσκο

Αλάτι

Οδηγίες;

Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και τις αδειάζουμε από την ψίχα. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το λάιμ, προσθέτουμε αλάτι, κύμινο, τους σπόρους κόλιανδρο και το μπούκοβο και κάνουμε μία βινεγκρετ. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα άλλο μπολ εκτός από το φρέσκο κόλιανδρο και προσθέτουμε μέσα τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και γεμίζουμε με αυτό τις ντομάτες. Γαρνίρουμε από πάνω με το φρέσκο κόλιανδρο.

empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
empty alt

Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες

Η πέρκα βρήκε το νόημά της δίπλα σε πατάτες, ελίες και την κάπαρη.
empty alt

Τράιφλ με μπράουνις

Ένα επιδόρπιο πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Σάλτσα καυτερή

Ιδανική για εσάς που λατρεύετε τις πικάντικες γεύσεις.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
Back To Top