Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!

Υλικά:

1 κιλό καθαρισμένες, μεγάλες σαρδέλες

1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 φλιτζ. λευκό μοσχάτο κρασί

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Βάλτε το κρασί σε ένα ταψί μαζί με το λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στη σειρά τα ψάρια μέσα στο ταψί. Ακολούθως, φροντίστε το μείγμα να βρέξει καλά όλα τα ψάρια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30’.

empty alt

Σπαγγέτι με αχινούς

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
empty alt

Ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά

Ένα ελαφρύ και με πολλές βιταμίνες πιάτο, τρώγεται κρύο και ζεστό και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Μπριάμ

Μάθετε να εκτελείτε με ακρίβεια το κλασικό φαγητό της μαμάς.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
Back To Top