Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!

Υλικά:

1 κιλό καθαρισμένες, μεγάλες σαρδέλες

1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 φλιτζ. λευκό μοσχάτο κρασί

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Βάλτε το κρασί σε ένα ταψί μαζί με το λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στη σειρά τα ψάρια μέσα στο ταψί. Ακολούθως, φροντίστε το μείγμα να βρέξει καλά όλα τα ψάρια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30’.

empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Κέικ με τζίντζερ

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
Back To Top