Εύκολη   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!

Υλικά:

1 κιλό καθαρισμένες, μεγάλες σαρδέλες

1 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος

1 φλιτζ. λευκό μοσχάτο κρασί

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

αλάτι

Οδηγίες:

Βάλτε το κρασί σε ένα ταψί μαζί με το λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στη σειρά τα ψάρια μέσα στο ταψί. Ακολούθως, φροντίστε το μείγμα να βρέξει καλά όλα τα ψάρια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30’.

empty alt

Σπαγγέτι με γεύση θάλασσας

Ζυμαρικά και θαλασσινά, ο καλύτερος συνδυασμός αποπλάνησης. 
empty alt

Muffin με λεμόνι χωρίς ζάχαρη

Λαχταριστά όπως φαίνονται και στη φωτογραφία.
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Μπισκότα langues de chat

Τα γαλλικά μπισκοτάκια μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σας ή και τον καφέ σας.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 

Back To Top