Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.

Υλικά:

700γρ. φιλέτο κοτόπουλο

1 ματσάκι κολίανδρο φρέσκο

1 γιαούρτι με 2% λιπαρά

1 πεπεροντσίνο

Χυμό από 2 λεμόνια

Λίγο κύμινο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ το κολίανδρο μαζί με το γιαούρτι, το πεπεροντσίνο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το κόβουμε σε λωρίδες και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κολίανδρο. Το αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να πάρει γεύση βάζοντάς το στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα από τη μαρινάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστό.

 

empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Carpaccio σολομού με σάλτσα αβοκάντο

Ο σολομός και σε αυτό το πιάτο κλέβει την παράσταση.
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
Back To Top