Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!

Υλικά:

2 μεγάλα μήλα

4 κ.σ. σουσάμι

2 κ.σ. μέλι

Λίγο φρέσκο βούτυρο

Χυμός λεμονιού

Οδηγίες:

Πλύνετε καλά τα μήλα και αφαιρέστε μόνο τους σπόρους με το ειδικό εργαλείο – όχι τη φλούδα. Ανακατέψτε το σουσάμι με το μέλι και ρίξτε λίγες σταγόνες λεμόνι. Γεμίστε τα μήλα. Βάλτε τα σε ένα μικρό βουτυρωμένο πυρέξ και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄.

empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος

Είναι η πιο εντυπωσιακή εκδοχή της πιο διάσημης μακαρονάδας.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Χρωματιστά ζελεδάκια φρούτων

Αυτά τα ζελεδάκια θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
empty alt

Αγκινάρες γιαχνί

Υγιεινό και απολαυστικό πιάτο που δίνει χρώμα και πλούσια γεύση στο τραπέζι.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
Back To Top