Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!

Υλικά:

2 μεγάλα μήλα

4 κ.σ. σουσάμι

2 κ.σ. μέλι

Λίγο φρέσκο βούτυρο

Χυμός λεμονιού

Οδηγίες:

Πλύνετε καλά τα μήλα και αφαιρέστε μόνο τους σπόρους με το ειδικό εργαλείο – όχι τη φλούδα. Ανακατέψτε το σουσάμι με το μέλι και ρίξτε λίγες σταγόνες λεμόνι. Γεμίστε τα μήλα. Βάλτε τα σε ένα μικρό βουτυρωμένο πυρέξ και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄.

empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Σάλτσα Νάπολι

Η σάλτσα Νάπολη γίνεται γρήγορα, είναι απλή και μπορεί να συνοδεύσει το ζυμαρικό που σας αρέσει.
empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
Back To Top