Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!

Υλικά:

2 μεγάλα μήλα

4 κ.σ. σουσάμι

2 κ.σ. μέλι

Λίγο φρέσκο βούτυρο

Χυμός λεμονιού

Οδηγίες:

Πλύνετε καλά τα μήλα και αφαιρέστε μόνο τους σπόρους με το ειδικό εργαλείο – όχι τη φλούδα. Ανακατέψτε το σουσάμι με το μέλι και ρίξτε λίγες σταγόνες λεμόνι. Γεμίστε τα μήλα. Βάλτε τα σε ένα μικρό βουτυρωμένο πυρέξ και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄.

empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Σαλάτα με αβοκάντο και μανιτάρια champignon

Ένα ανάλαφρο γεύμα που κλέβει τις εντυπώσεις. 
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Σοκολατένια μους

Εύκολη και γρήγορη σπιτική μους σοκολάτας για ένα τέλειο επιδόρπιο.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Γεμιστά μανιτάρια με μετσοβόνε

Οι λάτρεις των μανιταριών έχουν μια ακόμη γευστική επιλογή για το γεύμα τους.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
Back To Top