Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 

Υλικά:

500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες

300 γραμμ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες

100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες

3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

τριμμένο τυρί πεκορίνο

Οδηγίες:

Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι. Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί.

 

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top