Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 

Υλικά:

500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες

300 γραμμ. κρέμα γάλακτος

2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες

100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες

3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

τριμμένο τυρί πεκορίνο

Οδηγίες:

Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι. Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί.

 

empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Ρολό κιμά με γαλοπούλα και σπανάκι

Βράστε το σπανάκι και το ρολάρουμε πάνω σε ζουμερές φέτες γαλοπούλας.

Back To Top