Μέτρια   Μερίδες : 4    

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.

Υλικά:

250 γρ. τυρί mascarpone

1 κ.σ. μέλι

100 γρ. χυμό από ρόδι

3 ασπράδια

50 γρ. ζάχαρη

Σπόρους από 1 ρόδι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το mascarpone μαζί με το μέλι και ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό από το ρόδι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε μαρέγκα τα 3 ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά τα δύο μείγματα με μία σπάτουλα και ρίχνουμε μέσα τους μισούς σπόρους από το ρόδι. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τους σπόρους ροδιού από πάνω.

empty alt

Affogato Cioccolato

Affocato ciocolato ή ο θρίαμβος της σοκολάτας και της γευστικής απόλαυσης.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Λαζάνια al pesto

Ενα γευστικό πιάτο που κλέβει πάντα την παράσταση.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 
empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Κοτόπουλο με διάφορα λαχανικά και μπύρα

Ίσως από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς το κοτόπουλο στο τηγάνι σβησμένο με μπύρα μαζί με πολύχρωμες πιπεριές. 
empty alt

Κεφτεδάκια από λάχανο και τυρί

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κεφτεδάκια πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξετε την παραπάνω συνταγή.
Back To Top