Μέτρια   Μερίδες : 4    

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.

Υλικά:

250 γρ. τυρί mascarpone

1 κ.σ. μέλι

100 γρ. χυμό από ρόδι

3 ασπράδια

50 γρ. ζάχαρη

Σπόρους από 1 ρόδι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το mascarpone μαζί με το μέλι και ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό από το ρόδι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε μαρέγκα τα 3 ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά τα δύο μείγματα με μία σπάτουλα και ρίχνουμε μέσα τους μισούς σπόρους από το ρόδι. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά με 1 ώρα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τους σπόρους ροδιού από πάνω.

empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
empty alt

Κρεμμυδοκροκέτες

Ένας πεντανόστιμος μεζές για όλες τις ώρες, κάντε παραλλαγές προσθέτοντας τυρί τριμμένο στη γέμιση ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας. 
empty alt

Gomasio

Φτιάξτε το για να δώσετε μία έξτρα γεύση στις σαλάτες σας, το ρύζι και τις σούπες.
empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
Back To Top